logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: دستگاه تولید فیلامنت پرینتر سه بعدی با قابلیت مصرف همزمان انرژی برق و گاز

اظهارنامه: 1399/11/07

اظهارنامه: 139950140003009522

ثبت: 1400/11/02

ثبت: 106200

مالک/مالکان: آقای سجاد امینی نژاد

وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

مخترع/مخترعان: سجاد امینی نژاد

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

یك خط تولید فیلامنت پرینتر سه بعدی است كه بخش گرم كننده آن با استفاده از گاز مصرفی در شهر تغذیه می شود فیلامنت هایی را با قابلیت های متنوع در نوع رنگی و شفاف تولید می كند كه حتی قادر است فیلامنت هایی تولید كند كه بعد از پرینت شدن سطع قطعه كاملا شفاف بوده ولی قطعه رنگی باشد . نكات برجسته این اختراع عبارتند از یك مصرف همزمان گاز و برق برای افزایش بازدهی انرژی دو استفاده از نازل چند لایه برای تولید فیلامنت های رنگی شفاف و فیلامنت با پوسته یا هسته رسانا سه استفاده از پمپ گرمای الكتریكی ( پلتیر ) برای سرد و گرم كردن همزمان دو مخزن مختلف آب كه در این بخش نیز باعث افزایش بازدهی مصرف انرژی می شود .

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.